Епизода #8: Играчи без титула со Скратен Корнер

Во осмата епизода на “Без коски“ на Ѓорги, Мартин и Филип на гости им дојдоа Кирил и Влатко од фудбалскиот подкаст “Скратен Корнер“. На самиот почеток тие со нив разговараат за нивниот подкаст – идејата и реализацијата позади него. После тоа следува драфтот каде петорицата маратонски ги бираат најдобрите играчи што играле и/или се уште играат во НБА лигата кои играчи немаат освоено НБА титула.

Слушнете го аудиото тука:

А видеото тука:

YouTube video

Содржина:
▶ Краток вовед и разговор со Кирил и Влатко за Скратен Корнер (00:00)
▶ Прва рунда (09:01)
▶ Втора рунда (44:21)
▶ Трета рунда (01:08:58)
▶ Четврта рунда (01:27:44)
▶ Петта рунда плус тренери (01:46:09)
▶ Завршни зборови (02:15:32)

Претплатете се и заследете нè на овие аудио стриминг сервиси:

Spotify: https://sptfy.com/9wMy
Anchor.fm: https://anchor.fm/bez-koski

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:

https://www.facebook.com/bezkoski
https://www.instagram.com/bezkoskipod