Сексуално насилство и недостатокот на емпатија

Во најновата епизода на Јустинијан збори Кате, Џоле и Тромбе разговараат за најновите случувања кои доаѓаат од Србија а се поврзани со случајот каде актерката Милена Радуловиќ излезе во јавноста и зборуваше за сексуалното насилство врз која таа и други биле изложени од страна на познатитот учител по глума од Белград, Мика Алексиќ.

Претплатете се и заследете нè на овие стриминг сервиси:
Apple Podcast: https://apple.co/3krClFZ
Spotify: https://sptfy.com/5h7P
Google Podcasts: https://bit.ly/3ktn2MQ
Anchor.fm: https://anchor.fm/justinijan-zbori

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:
https://www.facebook.com/justinijanzbori
https://www.instagram.com/justinijanzbori