Епизода #10: Ридрафт на НБА драфтот од 2013

Во десетата епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип направија ридрафт на можеби и најлошиот драфт во последните 20 години во НБА лигата – оној од 2013 година.

Слушнете го аудиото тука:

А видеото тука:

YouTube video

 

Претплатете се и заследете нè на овие аудио стриминг сервиси:

Spotify: https://sptfy.com/9wMy
Anchor.fm: https://anchor.fm/bez-koski

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:

https://www.facebook.com/bezkoski
https://www.instagram.com/bezkoskipod