Епизода #9: Неделата позади нас, Харден во Нетс

Деветата епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип ја започнуваат со разговор за најновите случувања во лигата – поминуваат низ играчите кои се нови на листата на повредени или оние кои се враќаат од повреди и разговараат за исчезнувањето на Кајри. После тоа, го посветуваат главниот дел од подкастот да го изанализраат блокластер трејдот после кој Џејмс Харден е нов играч на Бруклин Нетс, пред да се префрлат со разговор за досегашната игра на Торонто Рапторс.

Епизодата ја завршуваат со доделување на трите награди на неделата – награда за играч, разочарување и изненадување на неделата и плејофот во НФЛ лигата.

Слушнете го аудиото тука:

А видеото тука:

YouTube video

Содржина:
▶ (Краток преглед на неделата (00:00)
▶ Харден во Нетс (09:36)
▶ Што се случува со Торонто Рапторс? (40:37)
▶ Награди за неделата (52:09)
▶ НФЛ корнер (01:01:03)

Претплатете се и заследете нè на овие аудио стриминг сервиси:

Spotify: https://sptfy.com/9wMy
Anchor.fm: https://anchor.fm/bez-koski

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:

https://www.facebook.com/bezkoski
https://www.instagram.com/bezkoskipod