За политички на Правен со Делина и Данило

Во најновата епизода на подкастот гости ни се колегите од политички на Правен – Делина Хајрадиновиќ и Данило Крстовски со кои разговаравме за сите работи поврзани со студиите (на македонски и англиски јазик).

Слушнете го аудиото тука:

А видеото на YouTube тука:

YouTube video

 

Претплатете се и заследете нè на овие стриминг сервиси:
Apple Podcast: https://apple.co/3krClFZ
Spotify: https://sptfy.com/5h7P
Google Podcasts: https://bit.ly/3ktn2MQ
Anchor.fm: https://anchor.fm/justinijan-zbori

Јустинијан збори MERCH:
bit.ly/2MvoG5C

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:
https://www.facebook.com/justinijanzbori
https://www.instagram.com/justinijanzbori