Новогодишна епизода

Во последната епизода на Јустинијан збори за 2020 година на гости на Џоле, Донев, Тромбе и Кате им дојдоа Борјан, Ангела, Дени, Мими и Ива со кои тие направија една рефлексија на 2020 година, ги доделија првите “Јустинијан збори награди“ и на крај си ги кажаа нивните New Years resolutions. Огромна епизода (најголема до сега) ама дефинитивно вреди да се ислуша до крај.

Аудиото можете да го слушнете овде:

А видеото овде:

YouTube video

Содржина:

▶ Рефлектираме на 2020 со посебен акцент на подкастот (00:00)
▶ Јустинијан збори награди за 2020 година (25:33)
▶ New Years resolutions (01:58:45)

Претплатете се и заследете нè на овие стриминг сервиси:
Apple Podcast: https://apple.co/3krClFZ
Spotify: https://sptfy.com/5h7P
Google Podcasts: https://bit.ly/3ktn2MQ
Anchor.fm: https://anchor.fm/justinijan-zbori

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:
https://www.facebook.com/justinijanzbori
https://www.instagram.com/justinijanzbori