Епизода #20: Каде ќе завршат Олдриџ, Оладипо…?

Дваесета епизода на “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип: Олдриџ ги напушта Спарси (00:00 – 21:40); Каде ќе завршат Оладипо и Лаури? (21:40 – 31:37); трката за МВП (31:37 – 45:17); Кармело го помина Олајџувон и другите вести од лигата (45:17 – 01:02:27).

Слушнете го аудиото тука:

А видеото тука:

YouTube video

Претплатете се и заследете нè на овие аудио стриминг сервиси:

Spotify: https://sptfy.com/9wMy
Anchor.fm: https://anchor.fm/bez-koski

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:

https://www.facebook.com/bezkoski
https://www.instagram.com/bezkoskipod