Епизода #21: Леброн аут, трејд дедлајн и NCAA

Дваесет и прва епизода на “Без коски“ со Ѓорги и Мартин: Леброн е повреден (00:00 – 14:05); што ќе се случи на трејд дедлајнот (14:05 – 49:30); Мартовско лудило (49:30 – 01:00:35).

Слушнете го аудиото тука:

А видеото тука:

YouTube video

Претплатете се и заследете нè на овие аудио стриминг сервиси:

Spotify: https://sptfy.com/9wMy
Anchor.fm: https://anchor.fm/bez-koski

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:

https://www.facebook.com/bezkoski
https://www.instagram.com/bezkoskipod