Читање коментари за кексуално образование со Ната, Кате и Тромбе

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Тромбе и Кате им се придружи Наталија Крстевска и заедно даваат свој коментар на коментарите оставени по социјалите медиуми а кои се однесуваат на воведувањето на сеопфатно сексуално образование.


Претплатете се и заследете нè на овие стриминг сервиси:

Apple Podcast: https://apple.co/3krClFZ
Spotify: https://sptfy.com/5h7P
Google Podcasts: https://bit.ly/3ktn2MQ
Anchor.fm: https://anchor.fm/justinijan-zbori