Епизода #11: Најдобрите три екипи на Западот

Единаесеттата епизода на “Без коски“ Ѓорги и Мартин ја започнуваат со разговор за најновите случувања во лигата – поминуваат низ играчите кои се нови на листата на повредени или оние кои се враќаат од повреди и разговараат за трејдот на Кевин Портер Џуниор од Кавс во Рокетс. После тоа, го посветуваат главниот дел од подкастот да ги изанализраат трите најдобри екипи на Западот – Јута Џез, Клиперс и Лејкерси.

Епизодата ја завршуваат со доделување на трите награди на неделата – награда за играч, разочарување и изненадување на неделата.

Слушнете го аудиото тука:

А видеото тука:

YouTube video

Содржина:
▶ Преглед на неделата (00:00)
▶ Јута Џез (11:50)
▶ Клиперс (29:00)
▶ Лејкерс (42:46)
▶ Награди за неделата (01:01:32)

Претплатете се и заследете нè на овие аудио стриминг сервиси:

Spotify: https://sptfy.com/9wMy
Anchor.fm: https://anchor.fm/bez-koski

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:

https://www.facebook.com/bezkoski
https://www.instagram.com/bezkoskipod