Епизода #4: Шутерски драфт со Стефан HeatCheck

Четвртата епизода, воедно и последна за 2020, на “Без коски“, на Ѓорги, Филип и Мартин на гости им доаѓа Стефан – Македонецот кој што стои позади YouTube каналот HeatCheck. На самиот почеток тие со Стефан разговараат накратко за неговата идеја и мотивација за отпочнување на каналот кој денеска брои 465 илјади претплатници. После тоа следува драфтот каде четворицата ги бираат најдобрите шутери на сите времиња  пред да ја завршат епизодата со нивните пикови за шампион во НБА лигата за оваа сезона и по една новогодишна резолуција.

Слушнете го аудиото тука:

A видеото тука:

YouTube video

Содржина:
▶ Краток вовед и разговор со Стефан за HeatCheck (00:00)
▶ Ги драфтуваме најдобрите шутери на сите времиња (12:20)
▶ Завршни зборови и новогодишни резолуции (01:26:59)

HeatCheck можете да го најдете овде.

Претплатете се и заследете нè на овие аудио стриминг сервиси:

Spotify: https://sptfy.com/9wMy
Anchor.fm: https://anchor.fm/bez-koski

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:

https://www.facebook.com/bezkoski
https://www.instagram.com/bezkoskipod