Запознај го ФСС на Правен

Во најновата епзиода на Јустинијан Збори, Џоле, Донев и Тромбе за гости ги имаат членовите на…

Macedonia, Thailand and Politics w/ Phil

In the first episode of Justinian Talks, Gjorgi and Nikola sit down with Phil Pingeton –…

Состојбата во Македонија и интервју со Бленди Ходаи

Во најновата епзиода на Јустинијан збори, Џоле, Донев и Тромбе зборуваат за понеделничката лидерска средба, што…

Македонија, избори во САД, интервју со Ангела Најдоска

Во најновата епзиода на Јустинијан збори, Џоле, Донев и Тромбе зборуваат за најновите мерки на Владата…

Транзициона правда со Марко Кртолица

Во новата епзиода на Јустинијан збори, Џоле, Донев и Тромбе за гостин го имаат доц. д-р.…

Првомајска со Вилдан Дрпљанин

Првомајско издание на Јустинијан збори во кое Џоле, Донев и Тромбе придружени од Вилдан Дрпљанин, правен…

Вонреден подкаст: Предлог економски мерки на УСС-УКИМ

Во оваа вонредна епизода на Јустинијан Збори, Џоле, Донев и Тромбе за гостин го имаат претседателот…

Интервју со Кате и Ната

Во новата епзиода на Јустинијан збори, Џоле, Донев и Тромбе за гости ги имаат Катерина Иванова…

Револуцијата во Хаити и интервју со Мишо Докмановиќ

Во третата епзиода на Јустинијан збори, Џоле, Донев и Тромбе одлучуваат да ги променат малце работите…

Корона, авторитаризам и Авангарда

Во втората епзиода на Јустинијан збори, Џоле, Донев и Тромбе зборуваат за тоа како авторитарните режими…