Епизода #6: Најдобрите европски играчи во НБА со Стречерси

Во шестата епизода на “Без коски“, на Ѓорги и Мартин на гости им дојдоа Мите и…

Епизода #5: Изминатата недела во НБА лигата

Петтата епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип ја започнуваат со краток преглед на најважните…

Епизода #4: Шутерски драфт со Стефан HeatCheck

Четвртата епизода, воедно и последна за 2020, на “Без коски“, на Ѓорги, Филип и Мартин на…

Новогодишна епизода

Во последната епизода на Јустинијан збори за 2020 година на гости на Џоле, Донев, Тромбе и…

Епизода #3: Преглед на првата недела на сезоната

Третата епизода на “Без коски“, Ѓорги и Мартин ја започнуваат со краток преглед на првата недела…

Justinian Talks: Best of 2020

We can all agree 2020 has been a challenging year which makes the opportunity to talk…

Читање коментари за кексуално образование со Ната, Кате и Тромбе

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Тромбе и Кате им се придружи Наталија Крстевска и…

Епизода #2: Најава на Западот и драфт со Никлеман

Втора епизода на кошаркарскиот подкаст “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип. Во неа тие најпрво…

Дизајн и политички маркетинг со Иво Дамјановски

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев во гости им доаѓа…

Јанаков и ССО – лов на вештерки?

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев одат соло и разговараат…