За јазикот и лингвистиката со Нина и Викторија

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев во гости им доаѓат…

Сексуално насилство и недостатокот на емпатија

Во најновата епизода на Јустинијан збори Кате, Џоле и Тромбе разговараат за најновите случувања кои доаѓаат…

Со Калина и Андреј за Култура Бета

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев во гости им доаѓат…

Капитол Хил, импичмент, Твитер и цензура

Во најновата епизода на Јустинијан збори Џоле, Тромбе, Донев и Кате прават рекапитулација на сите случувања…

Новогодишна епизода

Во последната епизода на Јустинијан збори за 2020 година на гости на Џоле, Донев, Тромбе и…

Читање коментари за кексуално образование со Ната, Кате и Тромбе

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Тромбе и Кате им се придружи Наталија Крстевска и…

Дизајн и политички маркетинг со Иво Дамјановски

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев во гости им доаѓа…

Јанаков и ССО – лов на вештерки?

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев одат соло и разговараат…

За книгите и читањето со “Читачот“

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев во гости им доаѓа…

За студентските работи со Зумро и Симе

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе и Донев за гости ги имаат колегите…