Епизода #21: Леброн аут, трејд дедлајн и NCAA

Дваесет и прва епизода на “Без коски“ со Ѓорги и Мартин: Леброн е повреден (00:00 –…

Епизода #20: Каде ќе завршат Олдриџ, Оладипо…?

Дваесета епизода на “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип: Олдриџ ги напушта Спарси (00:00 –…

Епизода #19: Ол стар, Грифин во Нетс и Hall of Fame

Деветнаесета епизода на “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип: импресии од Ол старот (00:00 –…

Епизода #18: Сè што треба да знаете за Ол старот

Осумнаесета (специјална) епизода на “Без коски“ со Ѓорги и Мартин: Мајк Конли наместо Марк Гасол (00:00…

Епизода #17: Oл стар резерви и вести од лигата

Седумнаесета епизода на “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип – за Ол стар резервите и…

Епизода #16: Лилард vs Лука, ЛеБрон и трејдови

Шеснаесетта епизода на Без коски со Ѓорги, Мартин и Филип: Ол стар петорки и прашањето дали…

Епизода #15: Сите шутираат тројки во НБА лигата

Петнаесетта епизода на “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип – за шутирањето тројки, големите проценти,…

Епизода #14: Ол Стар, Далас и трејд гласини

Четиринаесеттата епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип ја започнуваат со разговор за најновите случувања…

Епизода #13: Време е за нашите Ол Стар петорки

Тринаесетта епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип ја започнуваат со разговор за најновите случувања…

Без коски анализа: NBA Power Rankings

Први февруари, цел месец и десетина дена се зад нас од новата НБА сезона па решивме…