Епизода #11: Најдобрите три екипи на Западот

Единаесеттата епизода на “Без коски“ Ѓорги и Мартин ја започнуваат со разговор за најновите случувања во…

За јазикот и лингвистиката со Нина и Викторија

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев во гости им доаѓат…

Епизода #10: Ридрафт на НБА драфтот од 2013

Во десетата епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип направија ридрафт на можеби и најлошиот…

Сексуално насилство и недостатокот на емпатија

Во најновата епизода на Јустинијан збори Кате, Џоле и Тромбе разговараат за најновите случувања кои доаѓаат…

Епизода #9: Неделата позади нас, Харден во Нетс

Деветата епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип ја започнуваат со разговор за најновите случувања…

Со Калина и Андреј за Култура Бета

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Тромбе, Кате и Донев во гости им доаѓат…

Без коски анализа: Трејдот на Харден во Бруклин

Бидејќи епизодата ни е дури во понеделник а сакавме да дадеме наше видување на блокбастер трејдот…

Епизода #8: Играчи без титула со Скратен Корнер

Во осмата епизода на “Без коски“ на Ѓорги, Мартин и Филип на гости им дојдоа Кирил…

Капитол Хил, импичмент, Твитер и цензура

Во најновата епизода на Јустинијан збори Џоле, Тромбе, Донев и Кате прават рекапитулација на сите случувања…

Епизода #7: Третата недела во НБА е позади нас

Седмата епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип ја започнуваат со разговор за најновите случувања…