Панел дискусија „Кон еднакво општество за сите“

На 21 ноември, со почеток во 14:00 часот на онлајн платформата Zoom ќе се оддржи панел…

Тамара Илиева: EESTEC е уникатна едукативна платформа што нуди за секого по нешто

Во последно време, домашниот интерес за студирање се повеќе го следи трендот на масовната глобална ориентираност…