Капитол Хил, импичмент, Твитер и цензура

Во најновата епизода на Јустинијан збори Џоле, Тромбе, Донев и Кате прават рекапитулација на сите случувања од изминатата недела во САД – од насилниот упад во Капитол Хил, преку процесот на импичмент за Трамп и неговото суспендирање од сите социјални медиуми, па се до победата на демократите во Џорџија и превземањето на Сентатот.

Претплатете се и заследете нè на овие стриминг сервиси:
Apple Podcast: https://apple.co/3krClFZ
Spotify: https://sptfy.com/5h7P
Google Podcasts: https://bit.ly/3ktn2MQ
Anchor.fm: https://anchor.fm/justinijan-zbori

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:
https://www.facebook.com/justinijanzbori
https://www.instagram.com/justinijanzbori