Најлошите политичари на Балканот

Во новата епизода на Јустинијан збори одиме соло и правиме Mt Rushmore на најлошите политичари на…

Епизода #18: Сè што треба да знаете за Ол старот

Осумнаесета (специјална) епизода на “Без коски“ со Ѓорги и Мартин: Мајк Конли наместо Марк Гасол (00:00…

Зошто Осми март со Јована од Еквалис

Во најновата епизода на подкастот одлучивме да поразговараме за некои од најинтересните случувања од минатата недела…

#ШтоПравиМВР, попис, вакцини и Бајден

Во најновата епизода на подкастот одлучивме да поразговараме за некои од најинтересните случувања од минатата недела…

Епизода #17: Oл стар резерви и вести од лигата

Седумнаесета епизода на “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип – за Ол стар резервите и…

Избори и изборни модели во Македонија

Во новата епизода на Јустинијан збори за гостинка ја имаме Викторија Тодоровска – студентка од политичките…

Анализа на јавното мислење за процесот на интеграции

Во најновата епизода на Јустинијан збори на гости ни дојде проф. д-р Иван Дамјановски, професор на…

Епизода #16: Лилард vs Лука, ЛеБрон и трејдови

Шеснаесетта епизода на Без коски со Ѓорги, Мартин и Филип: Ол стар петорки и прашањето дали…

Mt Rushmore на лидери со Мартин и Зорана

Во најновата епизода на Јустинијан збори правиме Mount Rushmore на лидери (полтички, историски, моментални, фиктивни) заедно…

Конференција за климатските промени

Во новата епизода на Јустинијан збори на гости дојдоа Матеа Шошкиќ, Миле Блануша и Елена Фодулова…