Корона, авторитаризам и Авангарда

Во втората епзиода на Јустинијан збори, Џоле, Донев и Тромбе зборуваат за тоа како авторитарните режими…

Вонреден подкаст: Референдум на Јустинијан први

Во оваа вонредна епизода на Јустинијан збори, Џоле, Донев и Тромбе зборуваат за новонастанатата ситуација на…

Јустинијан Збори, избори во САД, интервју со Борјан Ефтимов

Во првата епзиода на „Јустинијан збори“, Џоле, Донев и Тромбе зборуваат за нивните цели и идеи…