Анализа на јавното мислење за процесот на интеграции

Во најновата епизода на Јустинијан збори на гости ни дојде проф. д-р Иван Дамјановски, професор на…

Епизода #16: Лилард vs Лука, ЛеБрон и трејдови

Шеснаесетта епизода на Без коски со Ѓорги, Мартин и Филип: Ол стар петорки и прашањето дали…

Mt Rushmore на лидери со Мартин и Зорана

Во најновата епизода на Јустинијан збори правиме Mount Rushmore на лидери (полтички, историски, моментални, фиктивни) заедно…

Конференција за климатските промени

Во новата епизода на Јустинијан збори на гости дојдоа Матеа Шошкиќ, Миле Блануша и Елена Фодулова…

Епизода #15: Сите шутираат тројки во НБА лигата

Петнаесетта епизода на “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип – за шутирањето тројки, големите проценти,…

Изборите во Косово, Албин Курти и Балкан

Во најновата епизода на Јустинијан збори на гости дојде Влора Речица – истражувачка и програмска менаџерка…

Епизода #14: Ол Стар, Далас и трејд гласини

Четиринаесеттата епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип ја започнуваат со разговор за најновите случувања…

Иницијативата „Мисли Малце“ со Елена Савеска

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Кате, Тромбе и Донев на гости им дојде…

Оргии, Кенеди, Хамилтон, Тито и Курт Кобејн

Во најновата епизода на Јустинијан збори на Џоле, Кате, Тромбе и Донев во гости им доаѓа…

Епизода #13: Време е за нашите Ол Стар петорки

Тринаесетта епизода на “Без коски“ Ѓорги, Мартин и Филип ја започнуваат со разговор за најновите случувања…