Епизода #19: Ол стар, Грифин во Нетс и Hall of Fame

Деветнаесета епизода на “Без коски“ со Ѓорги, Мартин и Филип: импресии од Ол старот (00:00 – 22:01); Блеј Грифин во Нетс (22:01 – 34:01); Мајрс Ленард (34:01 – 40:31); Hall of Fame дебата (40:31 – 57:00); March Madness (57:00 – 01:02:43).

Слушнете го аудиото тука:

А видеото тука:

YouTube video

Претплатете се и заследете нè на овие аудио стриминг сервиси:

Spotify: https://sptfy.com/9wMy
Anchor.fm: https://anchor.fm/bez-koski

Заследете нѐ и на социјалните медиуми:

https://www.facebook.com/bezkoski
https://www.instagram.com/bezkoskipod